Restaurant Crismona

Noutăți

CRISMONA va funcționa exclusiv la Moara Grecilor

Posted on

Stimați clienți,

ÎNCEPÂND CU DATA DE 29 IULIE 2021, CRISMONA VA FUNCȚIONA DOAR ÎN SPAȚIILE DIN MOARA GRECILOR.

Prin natura sa, viața înseamnă schimbare. Traversăm etape care devin provocări. Dorința de a face față acestor provocări este cea care ne motivează să evoluăm. Restaurantul Crismona și-a început povestea în anul 1997, în zona Traian. A crescut, s-a extins, a ajuns la maturitate. Pentru că avem nevoie de o concentrare a activității întocmai pentru menținerea standardelor de calitate cu care v-am obișnuit, începând cu data de 29 iulie 2021, ne veți găsi exclusiv în Moara Grecilor, Șoseaua Națională, Nr. 18B, de luni până duminică, în intervalul 9-20 (ultima comandă), cu excepția zilelor când sălile noastre vor fi rezervate pentru evenimente private. Spațiul din Traian își schimbă proprietarul iar pentru noi devine o amintire frumoasă.

Povestea Crismona, însă, nu se oprește aici, așa că vă invităm să continuați să faceți parte din ea – numai la Moara Grecilor, Vaslui!

Vineri, 23 iulie 2021, va fi ultima zi în care Restaurantul Crismona din Traian va fi deschis.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la Moara Grecilor!

Echipa CRISMONA

Ofertă pentru masa de Crăciun și de Revelion 2020

Posted on

Stimați clienți,

Ne dorim să rămânem alături de dumneavoastră și anul acesta de Sărbători. De aceea, vă oferim posibilitatea de a comanda preparate tradiționale pentru masa de Crăciun și de Revelion.

Comenzile vor fi preluate la telefon  0235 311 137, iar avansul de 30% din valoare se achită în prealabil la Restaurantul Crismona Traian, de unde vor fi ridicate și comenzile astfel:

Pentru Crăciun – preluare comenzi până pe data de 22 decembrie ora 18:00, cu ridicare pe 24 sau 25 decembrie până la ora 12:00.

Pentru Revelion – preluare comenzi până pe data de 29 decembrie ora 18:00, cu ridicare pe 30 sau 31 decembrie până la ora 12:00.

Reluare parțială a activității 18 mai 2020

Posted on
Stimați clienți,

 

Pentru prima oară în cei peste 20 de ani de activitate, am fost nevoiți să ne închidem ușile timp de două luni. Credem, însă, că a fost o decizie înțeleaptă pentru noi, pentru dumneavoastră, pentru colegii noștri.

 

Totodată, am înțeles că, în ciuda tuturor pericolelor, timpul nu stă în loc, că trebuie să facem ceea ce am învățat, că trebuie să contribuim cu toții, prin mijloace proprii, la reluarea vieții, așa cum o știm, dar în siguranță.

 

Așadar, dacă vă e dor de preparatele noastre, dacă vă e dor de normalitate și dacă v-am lipsit, vă așteptăm începând cu data de 18 mai 2020 să ne bucurăm împreună de primii pași spre o perioadă pe care ne-o dorim cu toții.

 

Pentru început, vom prelua comenzi „to go” prin telefon la 0235 311 137, între orele 08:00 și 16:00, iar dumneavoastră veți putea ridica produsele comandate de la intrarea principală a restaurantului Crismona din Traian. Totul în cele mai sigure condiții, pentru noi și pentru dumneavoastră!

 

Vă așteptăm cu drag!

Crismona urează doamnelor și domnișoarelor un 8 Martie minunat!

Posted on

Restaurant Crismona urare de 8 martieCrismona urează tutoror doamnelor și domnișoarelor un 8 Martie minunat alături de cei dragi!

Crismona Traian se redeschide – 20 noiembrie 2017

Posted on

Stimați clienți,

Suntem bucuroși să vă anunțăm că

Restaurantul Crismona Traian se redeschide începând cu 20 noiembrie 2017.

Vă așteptăm cu drag în noul decor!

Crismona Traian 2017

Revelion 2018

Posted on

 

 

Stimați Clienți,

 

Vă așteptăm să petreceți Revelionul 2017 – 2018 alături de noi și să vă bucurați de clipe de neuitat în restaurantul nostru din Moara Grecilor!

 

Meniu all inclusive și muzică live! 280 lei/persoană.

 

Relații la telefon 0753 539 795 si 0235 322 756.

Redeschidere Crismona Traian

Posted on

Stimați clienți,

Vă informăm că deschiderea restaurantului Crismona Traian se amână cu câteva zile pentru finalizarea lucrărilor de reamenajare.

În cel mai scurt timp vom anunța data oficială a deschiderii.

Vă multumim pentru întelegere și răbdare!

Crismon Traian inchis pentru renovare

Posted on

Stimați clienți,

Vă informăm că restaurantul Crismona Traian este închis pentru renovare.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la restaurantul Crismona din Moara Grecilor (Sala mică), începând cu data de 19.09.2017, între orele 08:00-20:00!

Echipa Crismona

O nouă sală pentru evenimente speciale

Posted on

Stimați clienți,

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm că ne-am extins și că începând cu luna mai 2017 putem găzdui evenimente într-o nouă sală situată în Moara Grecilor, Vaslui (fostul restaurant „Caru’ cu Flori”). Aceasta are o capacitate de 120-150 persoane și se află momentan în proces de reamenajare pentru a ne asigura că se ridică la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Vă așteptăm!

Crismona vă urează Sărbători Fericite!

Posted on

Stimați clienți,

          Ne bucurăm nespus de mult că ne-ați fost alături și în acest an.  Deși ne-am fi dorit, nu vom putea petrece Revelionul 2017 împreună, însă vă așteptăm cu drag atât înainte, cât și după Revelion, restaurantele Crismona fiind ambele închise pe 31 decembrie 2016 și 1 ianuarie 2017.

sarbatori-crismona          Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru toate momentele plăcute petrecute împreună  în 2016 și vă urăm Sărbători Fericite alături de cei dragi și un călduros La mulți ani pentru 2017!

Echipa Crismona