Restaurant Crismona

Despre noi

În 1997, am decis să deschidem un restaurant care să îmbine atmosfera familială și standardele ridicate, mai ales în materie de gust, calitate a serviciilor și a preparatelor. Experiența anterioară în domeniu și sentimentul angajaților de apartenență la familia Crismona au făcut ca viziunea să devină realitate. În scurt timp, restaurantul a devenit unul cunoscut și clienții nu au întârziat să apară. Am încercat mereu să răspundem cerințelor, astfel că, în timp, meniul a fost diversificat, însă un gust va rămâne mereu același – ciorba de burtă pentru care suntem cunoscuți în toată țara.

Am încercat să păstrăm atmosfera familială și să ne asigurăm că suntem în continuare pe placul clienților noștri. Bucurându-ne de apreciere, în anul 2004 a fost deschis cel de-al doilea punct de lucru în Moara Grecilor. Cu pași timizi, localul care înainte era cunoscut sub denumirea „Doi nuci”, a început să împrumute din caracteristicile pentru care Restaurantul Crismona este recunoscut. Ne-am decis să oferim posibilitatea clienților noștri de a se bucura de calitatea preparatelor și a serviciilor noastre la evenimentele speciale,  astfel că am început să organizăm mese festive. Cu un meniu variat și flexibilitate în ceea ce privește serviciile, ne-am dat seama că spațiul oferit, cu o capacitate de aproximativ 70 de locuri (Sala DAISY), nu era unul suficient pentru toate evenimentele pe care clienții noștri doreau să le serbeze alături de noi. De aceea, în 2007, a fost deschisă cea de-a doua sală, exclusiv pentru organizarea de evenimente festive. În prezent, aceasta din urmă are o capacitate de 200 locuri (Sala REINA). În 2017 a fost inaugurată și cea mai nouă sală de evenimente, cu o capacitate de 160 de persoane (Sala ELISABETA).

Pentru a păstra standardele înalte, sălile au fost îmbunătățite în mod continuu, la fel și meniul. Deoarece dorim să oferim o experiență cât mai plăcută celor care urmează să serbeze un eveniment special alături de noi, suntem mereu deschiși și putem oferi sfaturi și soluții pentru planificarea evenimentului. Avem parteneri de încredere la care puteți apela pentru serviciile care exced ofertei noastre.

Prin natura sa, viața înseamnă schimbare. Traversăm etape care devin provocări. Dorința de a face față acestor provocări este cea care ne motivează să evoluăm. Restaurantul Crismona și-a început povestea în anul 1997, în zona Traian. A crescut, s-a extins, a ajuns la maturitate. Pentru că avem nevoie de o concentrare a activității întocmai pentru menținerea standardelor de calitate cu care v-am obișnuit, începând cu data de 29 iulie 2021, ne veți găsi exclusiv în Moara Grecilor, Șoseaua Națională, Nr. 18B, de luni până duminică, în intervalul 9-20 (ultima comandă), cu excepția zilelor când sălile noastre vor fi rezervate pentru evenimente private. Spațiul din Traian își schimbă destinația, iar pentru noi devine o amintire frumoasă.

Povestea Crismona, însă, nu se oprește aici, așa că vă invităm să continuați să faceți parte din ea – numai la Moara Grecilor, Vaslui!


crismona-vaslui

Sentimentul de împlinire, ori de câte ori clienții noștri revin la serviciile noastre, cu diverse ocazii, este unul cu totul și cu totul deosebit. De aceea, pe această cale, vă mulțumim tuturor pentru votul de încredere: celor care sunteți alături de noi încă de la început, celor care abia ne cunoașteți și nu în ultimul rând, celor care sunteți pe cale să colaborați cu noi.

Suntem onorați să facem parte din viața dumneavoastră.

Emilia Cojocaru